Main menu

O nama

Tuo Grupa je grupa uslužnih tvrtki koja djeluje na cijelom području Republike Hrvatske
Grupa je zamišljena od strane managementatvrtke Generalić d.o.o.,specijalizirane u bussines-to-bussines uslugama održavanja. Upravljanje je složeno od lokalnog management tima u svrhu povećanja brzine reakcije, te je potpuno orijentirana na razvoj lokalnog tržišta.
Sjedište Tuo Grupe nalazi se u Omišu, a zaposlenici su raspoređeni u operativne sektore prema vrsti usluga kojim se bave na području cijele RH. Njene usluge danas svakodnevno koristi preko 300 objekata sa preko 200.000 m2 prostora.
Operativno poslovanje Tuo Grupe u HR provodi tvrtka Generalić d.o.o.
Naša vizija je da iskustvom, idejama I inovacijama razvijati bogatstvo ponude temeljeno na zahtjevima klijenata, raznih projekata i zelenog razvoja
Misija najm je doseći vodeću poziciju na tržištima na kojima nudimo naše usluge kroz stalno poboljšavanje razine usluga, učinkovitosti i kvalitete.
Ciljevi:
Nastaviti pomagati razvoju i širenju poslovnih subjekata, vodeći računa o individualnim potrebama i mogućnostima svakog pojedinog klijenta.
Usluge prilagođavati klijentima.
Poslovati u skladu sa svim gore navedenim činjenicama i s pravom potvrditi da je Tuo Grupa dugi niz godina uspješnog poslovnog djelovanja među predvodnicama na tržištu.