Main menu

Partneri

Sukladno postojećim i novim ugovorima i zakonskim obvezama, mi smo se obvezali ispuniti zahtjeve klijenata, te se u velikoj mjeri, kroz već postojeću i stalno poboljšavanu mrežu dobavljača, oslanjamo na partnere i dobavljače roba i usluga.
Naš cilj je nabavljati robu i usluge u najboljoj vrijednosti, uz istovremeno prihvatljive komercijalne uvjete plaćanja, čime osiguravamo pristupačan i svrsishodan utjecaj, te daljnji razvoj naših dobavljača, te naposljetku lokalne zajednice.

Razvojem društva razvili smo procese i pristup poboljšanju aktivnosti nabave i opskrbe. Oni se koriste u cjelini kao sastavni dio naše usluge, sa zajedničkim ciljem, pružanja najbolje moguće usluge.

Sudionici ovog lanca dobave roba i usluga sačinjavaju efektivni poslovni tim, podjednako unutar i izvan naše organizacije. Otvorenost i povjerenje podrazumijevaju dvostranu komunikaciju kroz cijeli lanac nabave.

Ukupni troškovi i rizici moraju se minimizirati, a zadovoljstvo klijenata maksimizirati kroz uključivanje svih funkcija lanca nabave tijekom projekta, proizvoda ili usluge.

Učenje iz izvrsnih primjera, dijeljenje saznanja i nadograđivanje na uspjeh omogućuju nam da uvijek budemo vodeći u natjecateljskom lancu vrijednosti.