x

Tehničko upravljanje ili Facility Management (FM) je multidisciplinarno ili transdisciplinarno zanimanje koje proizlazi iz teorija i principa inženjerstva, arhitekture, dizajna, knjigovodstva, financija, menadžmenta i sociologije.

Tuo Grupa je na svom razvojnom putu, a posebno zadnjih nekoliko godina ulaskom stranih tvrtki i investitora uočila buđenje tržišta FM-a, gdje klijenti počesto zahtijevaju cjelovitu organizaciju i kompletno rješenje usluga.

Naša briga je u okviru te usluge osigurati tehničku i funkcionalnu ispravnost objekta tijekom ugovorenog razdoblja, tako da se ugovorni partner potpuno osigurava od rizika neplaniranih događaja i troškova. Ugovorena cijena, u prvom redu za uslugu redovnog održavanja funkcionalnosti i uporabljivosti objekta, omogućava korisniku kontrolu i planiranje budućih troškova objekta te nesmetanu radnu atmosferu za razvoj uspješnog poslovanja.

Stoga smo sa svojim konzorcijskim partnerima iz oblasti strojarstva, elektroinstalacija i građevinskih radova, za pružanje svih usluga iz oblasti FM-a odlučili stvoriti platformu u obliku grupacije.

Danas ponosno možemo ponuditi cjelokupnu paletu usluga FM-a prilikom izgradnje i funkcioniranja objekata, koje obuhvaćaju tehnički, komercijalni i infrastrukturni FM.

TUO
TUO

Tu smo za Vas

Sve u roku! U jednom skoku!

img