x

Tehničko upravljanje

Tehničko upravljanje ili Facility Management (FM) je multidisciplinarno ili transdisciplinarno zanimanje koje proizlazi iz teorija i principa inženjerstva, arhitekture, dizajna, knjigovodstva, financija, menadžmenta i sociologije.

Izvođenje radova

Tuo Grupa’’ obvlje sve vrste izvođenja građevinsko obrtničkih, instalterskih I završnih radova na objektima visokogradnje, kako na građenju novih tako I na rekonstrukcijama I adaptacijama postojećih objekata bilo da se radi o stambenim, poslovnim ili društvenim objektima.

Održavanje objekata

Tuo Grupa’’ održava više od 500 poslovnih jedinica, ukupne površine od preko 500.000 m2, u cijelosti sa elektroinstalaterskim uslugama i u građevinsko zanatskim uslugama. Prostor koji trenutno pokrivamo obuhvaća 5 županija i dalmatinske otoke. Sustav je razvijen do najsitnijeg detalja i ažuriran podacima inventara i oprema kako bi rok intervencije bio što kraći.

Solarne elektrane

Trenutno fotonaponske (solarne) elektrane predstavljaju mali postotak svjetske proizvodnje električne energije, ali broj fotonaponskih projekata u stalnom je porastu. Sunčeva energija postaje sve konkurentnija zbog smanjenja troškova fotonaponske opreme i stalnog poboljšanja tehnologije

Tu smo za Vas

Sve u roku! U jednom skoku!

img